PatientSky oppdateres, og denne gangen med blant annet etterlengtede hurtigtaster og tilknytning til folkeregister!

HURTIGTASTER
Vi vet mange av våre eksisterende kunder har etterspurt dette, og endelig er det klart! En oversikt over noen av hurtigtastene finner du her:

Du kan se de tilgjengelige hurtigtastene for deg ved å klikke på plusstegnet oppe til høyre inne på plattformen.

Vi håper våre kunder blir fornøyd med denne løsningen!

TILKNYTNING TIL FOLKEREGISTER
Flere av våre kunder har etterspurt tilgang på folkeregisteret.
I denne oppdateringen vil man kunne få tilgang til å hente pasienter direkte fra personregisteret dersom man skriver inn fødselsnummer til en pasient som ikke er tilknyttet din klinikk fra tidligere. Du vil også kunne hente folkeregistrert adresse og søke på pasienten i folkeregisteret via pasientkortet for å sikre at opplysningene du har er riktige. Dette gjelder kun for klinikker som har NHN-tilknytning, da vi henter opplysningene fra personregisteret til NHN.

OBJEKTIVE MÅLINGER
For leger som tar i bruk vår journal er det ofte kliniske prøver som skal tas for å finne avvik i standardverdier eller påvise sykdom. Disse prøvene kan nå legges inn som strukturert data. Modellen er hentet fra Open EHR sine arketyper, en internasjonal standard for hvordan de ulike målingenes verdier registreres. På denne måten kan man på sikt ha en standarisert metode for å lese f.eks kroppstemperatur, puls, høyde, vekt osv, noe som vil gjøre datadeling mellom systemer enklere.

Les mer om de ulike objektive målingene her.

I tillegg har vi oppdatert med mindre feilrettinger i journalen og forsikring.
- SAK-ID blir lagret globalt på plattformen for pasienter med forsikringskrav.