Det har skjedd mye med PasientSky i år, og spesielt i løpet av den siste måneden. Her er noen av de nye mulighetene du kanskje har gått glipp av.

Enklere kopiering av fødselsnummer

Vi har laget en egen knapp som kopierer fødselsnummeret til pasienten der dere trenger det mest: Aktiv pasient-feltet.

alt

Ved å klikke på denne knappen trenger dere kun å bruke CTRL+V for å lime inn fødselsnummeret der hvor dere trenger det.

Vi anbefaler alle å oppdatere nettleseren sin, og hvis mulig, å bruke Google Chrome som nettleser, for å sikre at de nyeste funksjonene virker som de skal på din datamaskin.

Logg inn med BankID på mobil

Nå kan dere legge igjen kodebrikken hjemme, og heller ta i bruk BankID på mobil for å logge inn i PasientSky. (Husk å undersøke med banken din om du har det aktivert.) Har du problemer, kan du finne hjelp her.

Forbedret kommunikasjonssenter

Dere kan nå se timeforespørsler og e-dialoger fra pasienter i kommunikasjonssenteret ute til høyre. Dette gir dere et mer oversiktlig bilde av PasientSky. Vår anbefaling for helsesekretærer er å ha Timebok i kommunikasjonssenteret til høyre, og oppgavelisten Resept og faktura i hovedvinduet til venstre.

Her ses hvordan reseptoppgavelisten er i hovedvinduet og timebok widget ute til høyre.

Denne korte videoen viser hvordan dere kan få et bedre overblikk.

Hjelpesenter

Vi jobber med å bygge et større og bedre hjelpesenter som vil inneholde korte artikler, tips og videoklipp om hvordan man bruker PasientSky. Gi beskjed dersom det er bestemte ting dere ønsker at vi skal skrive om.


Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene dere har kommet med til nå – dere er med på å gjøre PasientSky bedre. Tusen takk, og en riktig god sommer til dere alle!