PasientSky er et norsk selskap som utvikler innovative IT-løsninger for både pasienter og helsepersonell. Vår visjon er å øke kvaliteten og effektiviteten på både behandling og administrasjon i helsesektoren.

PasientSky vokser fort både i Norge og ellers i Europa, og vi trenger flere flinke mennesker. Vi tror at veien til suksess er å samarbeide med eksperter på sine fagfelt, helsepersonell og pasienter.

PasientSk ble stiftet i 2014, og ett år senere lanserte vi pasientsky.no. Frem til nå har vi hatt mer en 3,5 millioner unike pasienter som har besøkt nettsiden, og antallet vokser hver dag. Vi har håndtert over 185 000 dialoger mellom klinikker og pasienter, samt 520 000 timebestillinger. Vi tilbyr også én av de mest nedlastede helseappene i Norge, og ble til og med utnevnt til Editor's Choice i App Store tidligere i år.

Vi ser oss selv som et start-up, noe som er reflektert i arbeidsmiljøet og kulturen her. Vi tar kjappe avgjørelser, har flat struktur og høy takhøyde. Teamet består av en blanding av unge og ambisiøse jenter og gutter. Vi er nå over 70 personer fordelt på våre kontorer i Århus, Odense, København (Danmark); Sandane og Oslo (Norge).

Vil du ha en utfordring? Vi trenger nye kollegaer som deler vår lidenskap for innovasjon og ønsker å skyve grensene for utvikling av e-helse. Høres dette som ut som noe for deg? Da er PasientSky stedet for deg!


Sjekk ut vår karriereside for informasjon om stillingene som er tilgjengelig og søk i dag!