PasientSky og Komplett Apotek har inngått et strategisk samarbeid for å levere reseptbelagte medisiner direkte hjem til pasienter.

Løsningen fungerer ved at brukere av PasientSky nå kan sende ønske om bestilling av reseptbelagte medisiner til Komplett Apotek. Bestillingen vil behandles av Komplett Apoteks farmasøyter og deretter sendes den direkte hjem til kunde eller levert via Post i butikk.

Tilgang kan fåes gjennom innlogging på pasientsky.no, eller ved å laste ned PasientSky-appen fra App Store eller Google Play.

For pasientene betyr dette:

  • Enklere bestilling av reseptbelagte medisiner.
  • Mindre tid brukt på transport til apotek.
  • Anonym og diskret handel.

Komplett Apotek er et ledende norsk nettapotek med hovedbase i Sandefjord. Deres farmasøyter har lang erfaring og hovedfokuset er å gi kundene en enkel, diskret og rask handel. Komplett Apotek er godkjent som nettapotek, og har apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. De tilbyr Norges største apotekutvalg til lave priser levert hjem på døren. Komplett Apotek er eid av Komplett Group som er Nordens største netthandelsaktør.

PasientSky er et norskeid selskap som utvikler innovative IT-løsninger for pasienter og behandlere. PasientSky-plattformen brukes i dag av omkring 80 % av alle allmennleger i Norge, og i økende grad også av pasientene deres. I april passerer PasientSky-appen 170 000 nedlastninger.


Les mer om samarbeidet på komplettapotek.no og pasientsky.no.