Med PasientSky er du enda et steg nærmere en enklere hverdag.

Natt til 4. juni gjennomgikk PasientSky en ny stor oppdatering. Denne gangen har fokuset vært et enklere og renere brukergrensesnitt i klinikkportalen, samt en rekke nye funksjoner og muligheter.

Arbeidslinje – jobb med flere ting samtidig

Alle vinduer og prosesser kan nå minimeres til en arbeidslinje nederst i bildet. Det gir deg for første gang mulighet til å jobbe med flere ting samtidig.

Se for deg at du svarer på en pasients timeforespørsel, samtidig som en annen pasient ringer og spør om du kan legge til en relasjon på barnet deres. I PasientSky kan du nå minimere timeforespørselen til arbeidslinjen, mens du åpner pasientkortet til den andre pasienten – helt uten å miste arbeidet ditt.

Kommunikasjonssenter – full oversikt i sanntid

Det nye kommunikasjonssenteret gir deg nå enda bedre innsikt i dine aktiviteter i PasientSky. Kommunikasjonssenteret inneholder mange nye funksjoner som blant annet varslinger, aktive timeforespørsler, samt aktive oppgaver og dialoger.

Enklere innlogging med BankID på mobil

I tillegg til Buypass og BankID, kan helsepersonell nå logge seg inn i klinikkportalen med BankID på mobil. Dette er allerede den mest brukte innloggingsmetoden blant pasienter, og vi er glade for at våre klinikkbrukere nå også kan ta det i bruk.

Nytt utseende og forbedret arbeidsflyt

PasientSky skal være enkelt og intuitivt å bruke. Derfor gjør vi nå klinikkportalens utseende enda bedre. I tillegg til et nytt og lekkert grensesnitt, har vi også jobbet mye med å forbedre navigasjon og tastatursnarveier.


Kontakt oss i dag hvis du vil ha en introduksjon til det nye PasientSky.