Utviklere er en stor del av PasientSky. Faktisk er vår aller største avdeling nettopp Utvikling.

Utvikling er igjen delt opp i to ulike avdelinger, Front-end og Back-end.

Front-end jobber med det synlige i PasientSky, de er eksperter på å gjøre portalen pen og brukerevennlig. Back-end jobber med all logikken som ligger bak - at riktige pasienter kommer opp når du søker, algoritmer for timebestilling, utsending av varsler til riktig pasient og mye mer.

12 av våre Back-end programmerere var så heldige å få dra på JavaZone denne uken. For de som ikke har hørt om JavaZone, er dette Nord-Europas største Java-konferanse. Hele 3.000 deltakere samles i Oslo Spektrum med et felles mål om en konferanse der utviklere kan lære nye ting, dele sin kunnskap og sosialisere.

Programmet for disse 2 dagene var fullpakket av spennende foredrag og inspirerende foredragsholdere. Etter tilbakemelding fra deltakerne var dette de mest spennende kursene:

  • Brobygging med Native Modules i React Native.
  • Kubernetes Patterns.
  • Value types - The Next Big Thing for Java.
  • Building Personal and Intelligent Assistants.
  • Thinking by Coding: A Veteran Coder Demonstrates.

Vi i PasientSky er opptatt av faglig utvikling og ønsker at våre ansatte skal være oppdatert på hva som skjer i sektoren og fagfeltet de jobber i. Vi er stolte av å ha en velfungerende og stor stab utviklere, og gleder oss til å få inn enda flere. Vi ansetter stadig, og tar gjerne i mot åpne søknader.

Sjekk vår LinkedIn-side.

alt